ELEKTROPRIJENOS NAJBOLJI!
 
 
U svom trećem finalu,  u revanšu prošlogodišnjeg, ekipa  Elektroprijenosa osvaja svoj prvi trofej. Zadrani, bez najboljeg strijelca turnira Kapovića, nisu u utakmici lakih golova stigli postići više nego što je obrana primila. U utakmici za treće mjesto, redizajnirana ekipa Zaštite i mjerenja nije imala problema protiv oslabljenih Projektanata. Ostaje žal za penalima iz polufinala u kojem su više spretnosti imali budući prvaci.
 
Organizatoru opet idu sve pohvale za prvih 10 godina turnira, a posebno za završnu večeru koja se vratila u svoje prirodno stanište, matični restoran unutar firme (hvala sindikatu na potpori). Ne treba zaboraviti i legendarnu utakmicu u Unešiću, a za pohvalu je i organizacija nekih utakmica na Gripama. Svakako pogledajte slike fotofinale1 i fortofinale2, a mi se čitamo iduće godine.
 
 
Finale
 
 
ELEKTROPRIJENOS    5:2   ZADAR
Ramljak, Krstulović, Jadrić, Rudan, Dominis(ag)        Dijan 2

 

 

Za 3.mjesto

ZAŠTITA I MJERENJA    3:1   PROJEKTNI
Mučić, Beović, Letica (ag)         Živković

 

 

Trofej "Najbolji strijelac"

   
Marin Kapović (Zadar) 9

 

Trofej "Najbolji vratar"

 
Ozren Vrcić (Šibenik)

 

Trofej "Fair play"

 
Ekipa Dubrovnika - zbog putovanja na utakmicu koja rezultatski nije odlučivala o prolasku u idući krug natjecanja

 

Unaprijed sam zahvalan na pomoći pri popunjavanju ovih stranica, posebno glede baze podataka ekipa i igrača. Moj e-mail je udaljen samo jedan klik. Volio bih potpisati igrače ispod slike, redom kojim stoje i čuče.