Ode trofej u Zadar!

Ekipa Zadra je osvojila turnir ED2008 svladavši u finalu ekipu Elektroprijenosa prvog, sasvim pošteno i zasluženo. Nije to bio nemilosrdan rušilački proboj do titule, bilo je tu neriješenih rezultata i prolaska u idući krug izvođenjem kaznenih udaraca, ali gledajući sve izvedbe na ovom turniru, zadarska je bila najdojmljivija po pitanju uigranosti, tehnike, spreme i zalaganja. Treće mjesto ipak su dograbili Trogirani, konačno ekipirani u sastavu koji im je proteklih godina donosio najbolje rezultate.... [opširnije]

U video rubrici možete pogledati neke segmente ovog turnira. Kad uhvatite vremena, pogledajte što se otprilike zbivalo posljednjeg dana turnira, kako na terenu, tako i u Rossija, gdje su se počastili i nagradila sudionici završnice.

 

FINALE

         
ZADAR     3 : 1    ELEKTROPRIJENOS 1
         
         

ZA TREĆE MJESTO

         
TROGIR    7 : 2   PROJEKTNI
         

pobjednička ekipa - ZADAR

 

U nimalo izblijedjelom fotoalbumu možete vidjeti gotovo sve navijače, a nije zgorega podsjetiti se i na prošlogodinje navijačice. Sve one su žive i zdrave, i dalje navijaju za istu momčad (Priprema), a politički simpatiziraju i ekipu Projektni.
 
 

Trofej "Najbolji strijelac"

 

Jović (Makarska) .....................................8

  Dvornik (Trogir).........................................8

Robert Dijan (Zadar)...................................7

 

(Jović je odigrao dvije utakmice manje, pa je proglašen najboljim strijelcem turnira)

 

Trofej "Najbolji vratar"

 

Ante Dijan (Zadar)

 

 

Trofej "fair - play"

 

Dubrovnik

 

 

Unaprijed sam zahvalan na pomoći pri popunjavanju ovih stranica, posebno glede baze podataka ekipa i igrača. Moj e-mail je udaljen samo jedan klik. Volio bih potpisati igrače ispod slike, redom kojim stoje i čuče.